De ZorgZaak, thuiszorg kiest voor de MoGuide!

admin
Reacties uitgeschakeld voor De ZorgZaak, thuiszorg kiest voor de MoGuide!

De ZorgZaak is een innovatieve thuiszorgorganisatie die steeds op zoek is naar ondersteunende hulpmiddelen waarmee de zorg verbeterd kan worden.  Na een projectperiode heeft De ZorgZaak gekozen voor de inzet van de MoGuide.

Op 1 januari hebben de gemeenten drie nieuwe functies erbij gekregen waarvoor zij verantwoordelijk zijn.  Naast de Jeugdwet zijn dit  de Participatiewet en Begeleiding.

De ZorgZaak heeft als taak om uiterlijk voor 1 mei 2015 alle her-indicaties uit te voeren in haar werkgebied.

De ZorgZaak gaat deze indicatie doen door middel van het voeren van de “keukentafelgesprekken”.  Medewerkers van de ZorgZaak gaan hierbij de MoGuide gebruiken. Gebruik van pen en papier is daardoor niet meer nodig.  Naast het eenvoudig kunnen vastleggen van de gegevens wordt ook automatisch een voorstel door de MoGuide gedaan welk de medewerker naar eigen deskundig idee kan aanpassen.  Alle waarnemingen, feiten en totaal  ondersteuningsplan/ indicatie worden automatisch in een totaal rapport van de cliënt opgenomen.  Dit rapport kan met de MoGuide naar de cliënt en zijn zaakwaarnemer worden gemaild of worden geprint.  Het rapport wordt opgenomen in het cliëntendossier van de ZorgZaak.

moguide_zorg1

moguide_zorg2 moguide_zorg3