MoGuide en Obec  op 16 mei 2015 in programma

admin
Reacties uitgeschakeld voor MoGuide en Obec  op 16 mei 2015 in programma

 

Op de beurs Zorg & Ict is de samenwerking van Obec met MoGuide door derden niet ongemerkt voorbijgegaan.  Ons gezamenlijke applicatie MoGuide/ Central Station heef blijkbaar indruk gemaakt waardoor wij zijn gevraagd deel te nemen in het informatieve programma  Medicaltravel van RTL4.

RTL besteed met dit t programma speciale aandacht aan nieuwe diensten en producten voor de gezondheidszorg en het sociale domein vanuit het cliënten perspectief.

De film is op vrijdag 1 mei jl. opgenomen. In de film wordt duidelijk uitgedragen welke voordelen het gebruik van de MoGuide heeft in combinatie met Central Station van Obec.  Niet alleen de cliënt komt aan het woord, ook het wijkteam en de wethouder van gemeente Duiven.  Zij vertellen wat de MoGuide voor hen betekent.

De film wordt op zaterdagmiddag 16 mei uitgezonden in het RTL 4 programma Medicaltravel  tussen 15.30 en 16.00 uur en gepresenteerd door Chimène van Oosterhout.

chime

Aan de film hebben deelgenomen mevrouw  I. Knuiman (wethouder) en   medewerkers sociaal team van de gemeente Duiven en  de heer en mevrouw Brugman (cliënt).

Wij danken iedereen die heeft meegewerkt aan de opnames.

Enkele fragmenten

rtl-4 rtl-3

rtl-1 rtl-2