Succesvolle deelname aan beurs Overheid 360

admin
Reacties uitgeschakeld voor Succesvolle deelname aan beurs Overheid 360

24 april 2015

Nieuws

Succesvolle deelname aan beurs Overheid 360 

MoGuide heeft samen met Obec software uit Eindhoven een plaats gehad op de beursvloer van  Overheid 360 op 23 en 24 april jl.  Samen stonden wij op het Decentralisatieplein met de slogan

“ Werken zonder pen en papier in sociaal domein en wijkteam”

 

Een goede beurs met vooral beleids-  en ICT medewerkers van gemeenten die op zoek waren naar noviteiten op het gebied van automatisering.  Gemeenten hebben een grote verscheidenheid aan functies waardoor zij genoodzaakt zijn van veel verschillende applicaties gebruik te maken.

MoGuide in combinatie met Obec bieden de gemeenten een totaal oplossing vanaf het gesprek tot en met de planning en verdere uitvoeringsactiviteiten.  Samen is een één op één situatie gerealiseerd waardoor meervoudige registratieve handelingen tot het verleden behoren.  Werken zonder pen en papier is door gebruik van de MoGuide werkelijk mogelijk.  De koppeling tussen de applicatie MoGuide en  Central Station (CS) maken dit mogelijk.

Het is prachtig om te zien dat data uit een gesprek met de MoGuide automatisch terug is te zien in het cliëntendossier in CS. Er komt geen enkele extra handeling meer aan te pas.  De medewerker is niet meer belast met het vele nawerk dat gedaan moest worden na een gesprek.   Zowel cliënt als ook de medewerker zijn zeer tevreden en blij dat het proces van ondersteuningsaanvraag tot en met de beschikking en uitvoering op deze manier sterk verbeterd wordt.

De oplossing MoGuide i.c.m. Central Station levert significant tijdwinst en financieel voordeel op. Dat heeft de gemeente Duiven inmiddels moge ervaren.

Een impressie :

mo-guide1                               mo-guide2